Advertisement

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 : H Apisteyth Anatroph Mpartselona Pari Sen Zermen 6 1 Video Ola Ta Gkol 15minutes : Στολτίδης για την απόλυσή του:

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 : H Apisteyth Anatroph Mpartselona Pari Sen Zermen 6 1 Video Ola Ta Gkol 15minutes : Στολτίδης για την απόλυσή του:. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο.

Mpartselona Pari 1 4 Apisteytos Mpape Sto Spiti Toy Mesi Video Die8nh Gavros Gr
Mpartselona Pari 1 4 Apisteytos Mpape Sto Spiti Toy Mesi Video Die8nh Gavros Gr from www.gavros.gr
Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8.

Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της.

Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Στολτίδης για την απόλυσή του: Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

O Agaphmenos Moy Agwnas Mpartselona Pari 6 1 Otan Petyxame To 8ayma Sthles Sport 24
O Agaphmenos Moy Agwnas Mpartselona Pari 6 1 Otan Petyxame To 8ayma Sthles Sport 24 from www.sport24.gr
Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη.

Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο.

Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα!

Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

Mpartselona Vs Pari Sen Zermen Monomaxia Se Ola Ta Metwpa Betcatalog
Mpartselona Vs Pari Sen Zermen Monomaxia Se Ola Ta Metwpa Betcatalog from cdn.shortpixel.ai
Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Στολτίδης για την απόλυσή του: Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς.

Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων.

Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

Ημx με απόδοση 225 στον οπαπ μπαρτσελονα. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο.

Posting Komentar

0 Komentar